ქართული Русский English

კვება, რესტორნები, კაფეები - ვაკანსიები - ბათუმი

ქალაქი:
ბათუმი სწრაფი ნახვა
Dreamland Oasis
Dreamland Oasis is pleased to announce an opening for the position of Executive Chef. Reports To: F&B Director Executive Chef Duties and Responsibilities: — Responsible for all areas where food is produced and presented. — Ensure that all food production and presentation areas operate in the most cost-effective manner under the current conditions. — Ensure that his/her personnel work in coordination and coherently with other departments. — Make sure that all of the machines, equipment, food and non-food supplies concerning the hotel`s food production and consumption are of the best quality. — Inspect the testing of food samples sent by the Purchasing Department. — Ensure that qualified employees are recruited to the department/ Create team spirit and increase motivation by contributing to their training, professional skills and personal development. — Prepare menus taking into account the facility`s standards, food cost budget and special occasions (private functions, special themes etc.). — Establish a system to protect food safety and monitor the system regularly. — Prepare and monitor the weekly and annual leave schedules of personnel. — Conduct performance assessments for personnel. — Control the daily provision vouchers, accelerate the circulation of slow-moving supplies, make utilisation plans for current excess food, and review the food sales reports, food costs and other related operating costs. — Daily monitor orders and stock levels for food to be used in production. — Inspect external venues for entertainment programmes outside of the facility and identify the instruments and equipment needed. — Prepare menus for special occasions and organise the pricing together with cost control. — Review information related to incoming functions, groups, VIP guests and banquets and take the necessary measures. — Carry out all responsibilities related to the quality management systems implemented at the facility. — Carry out all other duties assigned by managers and hotel management not specified in the job description. Prerequisites: Expected to possess detailed and comprehensive knowledge of systems/legislation in the related field and offer consulting to other employees when needed. Some roles require practical knowledge of systems/programmes/software in the related field. Responsible for carrying out and coordinating complex activities in different fields. Qualifications: — Education: At least a high school or equivalent diploma. — Experience: At least 5 years of related work experience — Courses and Training: Sufficient theoretical and practical background. Prior attendance in courses and seminars in the field. Please send your resume with picture to: hr@dreamland.ge; and Please indicate the position title in subject line, otherwise your application will not be considered.
21.04.2020
კონტაქტები:
ელ. ფოსტა:
სრულად ნახვა
1

განყოფილების შესახებ

ამ განყოფილებაში თავმოყრილია ვაკანსიები, რომლებიც მიეკუთვნება საზოგადოებრივ კვებას და სარესტორნო მომსახურებას. აქ თქვენ იპოვით ვაკანსიებს რესტორნების, კაფეების, სასადილოების და კვების სხვა ობიექტებისგან. ეს სფერო მოიცავს სამზარეულოს და დარბაზის პერსონალს, როგორიც არის: მზარეულები, შეფ-მზარეულები, ოფიციანტები, მენეჯერები და სხვა.

აქ თქვენ იპოვით ვაკანსიებს როგორც დამწყები სპეციალისტებისთვის, ასევე გამოცდილი პროფესიონალებისთვის, როგორიც არის კვების ობიექტების მმართველები ან მაღალკვალიფიციური შეფები დიდი გამოცდილებით. კვების ობიექტების ვაკანსიები ფართოდ არის გავრცელებული ისეთ ქალაქებში, როგორიც არის თბილისი და ბათუმი, რომლებიც ტრადიციულად ტურისტულ ცენტრებს წარმოადგენენ და ყოველ წელს მრავალ ტურისტს იზიდავენ, მათ შორის ტრადიციული და თანამედროვე სამზარეულოს დაწესებულებებით.